top of page

Häät Piilopirtillä

Hannuksen Piilopirtillä vietettiin ensimmäiset häät vuonna 1999 ja sen jälkeen häitä on juhlittu säännöllisesti. Piilopirtti sijaitsee aivan Tyrnävänjoen rannassa keskellä suomalaista peltomaisemaa. Piilopirtillä vuodenajat vaihtuvat kauniisti ja jokainen kuukausi on sopiva häiden tai muiden perhejuhlien järjestämiseen. 

 

Päärakennukseen mahtuu jopa yli 100 henkilöä syömään, juhlimaan ja kahvittelemaan. Kesäisin käytössä on myös kaunis ulkopaviljonki, jossa on hyvin tilaa isommallekin hääbändille sekä häätansseille.

Tule viettämään unohtumattomat juhlat Piilopirtille!

Menut

Piilopirtillä on useita valmiita menuja erikokoisille ryhmille. Jos valmiista menusta ei löydy täysin sopivaa, muokkaamme menua toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin lähetämme sinulle eri menut hintatietoineen.

piilopirtti-häät-linnanjuhlakuva-27.jpg

Tarjoilut

Vältä kaikki viime hetken stressi ja anna Piiloportin huolehtia häätarjoiluista. Oma keittiömme on kestinnyt häävieraita hyvällä maulla jo vuosien ajan. Isossa juhlasalissa palveleva noutopöytämme on katettu kaksipuoleiseksi, joten ruokailu on sujuvaa.

piilopirtti-häät-linnanjuhlakuva-13.jpg

Astiat

Piilopirtiltä löytyy kauniit astiastot jokaiseen kattaukseen eikä sinun tarvitse huolehtia tiskaamisesta seuraavana aamuna. Valikoimaan kuuluvat Arctica-lautaset, Savonia-aterimet, Tyrnävä-kahvikupit ja asetit sekä lasit.

Rural Dining

Servetit

Piilopirtillä on paljon erilaisia servettivaihtoehtoja. Jos hyllyvalikoimastamme ei suoraan löydy sopivaa, kauttamme saat kätevästi kaikki Dunin mallistosta löytyvät servetit ja lautasliinat.

hannuksen-piilopirtti-häät-linnanjuhlaku

Pöytäliinat

Piilopirtillä on leveämpää ja kapeampaa pöytäliinaa makusi ja kattauksen mukaan. Halutessasi voit tuoda myös omat pöytäliinat.

DSC_5772.jpg

Tarjoilijat

Piilopirtin tarjoilijat ovat kokeneita asiakaspalvelijoita ja auttavat vieraita ruokailun aikana. Tarjoilijamme toivottavat usein myös vieraat tervetulleeksi Piilopirtille kuohuvan kera.

Piilopirtin infotilaisuus hääjuhlien viettäjille

Häihin liittyy paljon järjestelyä kutsuista istumapaikkojen miettimiseen. Piilopirtin henkilökunta haluaa tehdä häiden juhlaosuuden järjestämisen Teille mahdollisimman helpoksi. 


Suurin osa Piilopirtin häistä vietetään kesällä. Hyvissä ajoin, aina vuoden alussa, Piilopirtin väki järjestää kesähäiden viettäjille yhteisen infotilaisuuden, jossa käydään läpi kaikki tärkeät asiat. 


Infotilaisuuden aikana pääset tutustumaan tarkemmin Piilopirtin tiloihin, astiastoihin ja kattauksiin sekä koemaistamaan myös erilaisia hääkakkuja. 

​~ Jotta kaikki sujuisi mukavasti ~

DSC_5840.jpg

VALOKUVAUS HÄÄJUHLAANNE

Olemme pitkään tehneet yhteistyötä Linnan Juhlakuvan kanssa. Jos teillä on vielä hääkuvaaja varaamatta, voimme lämpimästi suositella Harria ja Linnan Juhlakuvaa. 

Käy tutustumassa: www.linnanjuhlakuva.fi

hääkuvaus_hannuksen_piilopirtti-21.jpg
bottom of page