© Hannuksen Piilopirtti

Keskikyläntie 54 B, 91800 Tyrnävä

Pirkko puh: 040 5764 627

Heikki puh:  0400 684 374

pirkko.hannus(at)piilopirtti.com

  • Facebook Classic
Servetit

Piilopirtillä on paljon erilaisia servettivaihtoehtoja. Jos hyllyvalikoimastamme ei suoraan löydy sopivaa, kauttamme saat kätevästi kaikki Dunin mallistosta löytyvät servetit ja lautasliinat.

Servetit
Astiat
Astiat

Piilopirtiltä löytyy kauniit astiastot jokaiseen kattaukseen eikä sinun tarvitse huolehtia tiskaamisesta seuraavana aamuna. Valikoimaan kuuluvat Arctica-lautaset, Savonia-aterimet, Tyrnävä-kahvikupit ja asetit sekä pallolasit.

Tarjoilut
Tarjoilut

Vältä kaikki viime hetken stressi ja anna Piiloportin huolehtia häätarjoiluista. Oma keittiömme on kestinnyt häävieraita hyvällä maulla jo vuosien ajan. Isossa juhlasalissa palveleva noutopöytämme on katettu kaksipuoleiseksi, joten ruokailu on sujuvaa.

Menut

Piilopirtillä on useita valmiita menuja erikokoisille ryhmille. Jos valmiista menusta ei löydy täysin sopivaa, muokkaamme menua toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin lähetämme sinulle eri menut hintatietoineen.

Tarjoilijat

Piilopirtin tarjoilijat ovat kokeneita asiakaspalvelijoita ja auttavat vieraita ruokailun aikana. Tarjoilijamme toivottavat usein myös vieraat tervetulleeksi Piilopirtille kuohuvan kera.

Pöytäliinat

Piilopirtillä on leveämpää ja kapeampaa pöytäliinaa makusi ja kattauksen mukaan. Liinat ovat aina pestyjä ja hyväkuntoisia. Halutessasi voit tuoda myös omat pöytäliinat.

Menut
Tarjoilijat
Pöytäliinat